Oprichting 19 juni 20120

Posted in: Algemeen
Tags:

Op 19 juni 2012 werd de Stichting Project Falcon Foundation opgericht. De Akte van Oprichting werd door notaris Willem van Leussen van notariskantoor Van Leussen en Van den Broek Notarissen te Arkel in de namiddag gepasseerd.

De stichting stelt zich ten doel om bij te dragen aan een verbeterde levenssfeer van de inwoners van de regio Srebrenica. Verder is een doelstelling om het voor Dutchbatveteranen mogelijk maken om een terugkeerreis te maken naar Srebrenica. Daarnaast willen we de kennis vergroten van het grote publiek door informatie op een objectieve manier te presenteren.

De doelstelling van de stichting wordt door notaris Van Leussen onderschreven en gesteund. Wij zijn het notariskantoor dankbaar voor de schenking in natura en willen langs deze weg nogmaals het gehele kantoor bedanken voor de prettige samenwerking gedurende de oprichting.

 

Comments

comments

There are no comments published yet.

Leave a Comment

Log in
Change this in Theme Options