Oliebollen en duivensport

Posted in: Algemeen
Tags:

Onlangs hebben we een oliebollenactie georganiseerd. Ook is er vanuit de duivensport een inzamelingsactie opgezet. Beide acties zijn succesvol afgesloten. Hierdoor naderen we onze target voor april, met nog enkele maanden te gaan. We hebben nog zo’n 800 euro nodig om de minimale target aan hulp te kunnen verlenen. In de komende maanden hebben we nog een kledinginzamelingsactie en een paasactie. Doet u gezellig mee met deze acties?

Voor beide acties zoeken we mensen die willen dienen als inzamelingspunt voor kleding en/of coördinator voor de paasactie. Als coördinator zoek je een aantal mensen om je heen die meehelpen de paasactie tot een succes te brengen. Een kleine hint: handgemaakte Belgische chocolade, in allerlei prachtige figuren. Opbrengst 100% naar 4 families in Bosnië om hen te helpen selfsupporting te worden.

Heeft u een eigen bedrijf? Denk eens aan de mogelijkheden om uw personeel in de watten te leggen! Binnenkort meer info!

Comments

comments

There are no comments published yet.

Leave a Comment

Log in
Change this in Theme Options