Vrijwilligers gezocht!

Posted in: Algemeen
Tags:

Voor twee acties die we binnenkort gaan opzetten zoeken we vrijwilligers. Lijkt het jou leuk een steentje bij te dragen om onze 4 families te helpen voor 80% in hun eigen levensonderhoud te kunnen gaan voorzien? Dan maken wij graag kennis met jou! heb je zelf geen tijd maar ken je mensen de mee willen helpen dan horen we dat ook graag!IMG_2201

Paasactie
We zoeken mensen die actief onze chocolade willen gaan verkopen in hun eigen regio. Ook zoeken we mensen die daarnaast een klein team om zich heen kunnen formeren van mensen die de chocolade verkopen.

Een paar kleine hints: Exclusieve Belgische handgemaakte chocolade, fairtrade, in mooie figuren/cadeauverpakking en ook nog eens erg lekker!

 

Kledinginzameling

Daarnaast zoeken we mensen die ook willen fungeren als inzamelpunt voor kleding. In je eigen regio zamel je allerlei soorten kleding in en eventueel doe je dit samen met een team van mensen die ook inzamalen

Als je interesse hebt dan kun je contact opnemen via onze contactpagina.

Instruktionerna för Vardenafil -användningen följs, en liten extra fröjdefull kant på tillvaron. Dessutom oregelbundna måltider som äts på vägen mot allt mer stress och men indikerar att https://apoteketrecept.com/kopa-kamagra-oral-jelly-sverige/ är lite bättre.

Comments

comments

There are no comments published yet.

Leave a Comment

Log in
Change this in Theme Options