Srebrenica project geslaagd

Posted in: Algemeen
Tags:

In april zijn we naar onze families geweest in Srebrenica. Deze keer hebben we ze geholpen om een belangrijke stap verder te zetten in weg naar volledige zelfvoorziening. Onze families kregen een ruime hoeveelheid zaden en planten voor de groetentuin. Ook hebben we een aantal families voorzien van frambozenplanten en een irrigatiesysteem. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen wat deze families laten zien is prijzenswaardig. Dankzij uw deelname in onze acties hebben we dit project kunnen voltooien. Ondertussen is de voorbereiding gestart voor de volgende acties waaronder de decemberacties (Sinterklaas (oa chocolade) en uiteraard weer oliebollen etc.).

Comments

comments

There are no comments published yet.

Leave a Comment

Log in
Change this in Theme Options