Kerst en oud-en nieuwjaar

Posted in: Algemeen
Tags:

Kerst-en oud en nieuw actie.

Voor ons goede doel verkopen wij vanaf heden exclusieve, handgemaakte Belgische chocolade en daarnaast verkopen we oliebollen een (meermaals) kampioen van de AD oliebollentest. Deze chocolade is niet alleen erg lekker, maar ook heel erg verantwoord! Onze chocolade is namelijk UTZ gecertificeerd (fairtrade). UTZ is een keurmerk waarbij cacaoboeren een goede opbrengst krijgen.

Zoals u weet is Belgische chocolade erg lekker. Onze leverancier is één van de drie leveranciers die deze exclusieve chocolade mag inkopen. Door de ambachtelijke werkwijze krijgt uw chocolade de aandacht die het verdient. De chocolade wordt verpakt in een mooie geschenkverpakking en is een representatief kado om weg te geven (familie, collega’s, relaties etc.).

De opbrengst gaat 100% naar ons april-project in Srebrenica, Bosnië, waarbij we vier families helpen om 80% selfsupporting te worden. Hiervoor is nog een behoorlijk bedrag nodig om dit te bewerkstelligen. Dus verwen uzelf, onze vier families en de cacaoboeren en bestel onze heerlijke Belgische chocolade!

Meer informatie

Comments

comments

There are no comments published yet.

Leave a Comment

Log in
Change this in Theme Options