Project Falcon verleent noodhulp in Bosnië

Posted in: Algemeen
Tags:

Rijkevoort-De Walsert – De afgelopen weekfloods voltrok zich in Bosnië 20 jaar na de bloedige oorlog een enorme ramp. Door de ernstige overstromingen verloren tientallen mensen het leven en honderdduizenden mensen moesten hun huizen verlaten. Wat overblijft is nog raden, maar noodhulp is op dit moment zeer urgent. Project Falcon zal binnen enkele dagen afreizen naar Bosnië om daar noodhulppakketten uit te gaan reiken. Voor 20 euro helpt u ons mee een familie te voorzien van een pakket waar men het enige tijd mee kan volhouden tot beter georganiseerde hulp op gang komt.

Project Falcon geeft geen hulp in geld, maar altijd in middelen, in dit geval noodzakelijke levensbehoeften (voeding/hygiëne). Uw hulp is te traceren, door een uniek nummer kunt u volgen waar uw hulp terecht komt.

Doneer nu een noodhulppakket, maak 20 euro over op:

IBAN NL42 ABNA 053 46 43 337 tnv Project Falcon o.v.v. NOODHULP BOSNIE

Uiteraard zijn grotere en kleinere bedragen meer dan welkom.

Meer informatie over Project Falcon en haar activiteiten is te vinden op onze website: www.projectfalcon.nl

p.s. Met de families die wij ondersteunen gaat alles gelukkig goed!

Comments

comments

There are no comments published yet.

Leave a Comment

Log in
Change this in Theme Options