Project Falcon maakt kans op geldprijs van € 5.000

Posted in: Algemeen
Tags:

Werf stemmen - Social MediaWij zijn door het ING Nederland Fonds geselecteerd als één van de vijf gegarandeerde prijswinnaars van de campagne Help Nederland Vooruit. We zijn geselecteerd op basis van ons levensmiddelen-project voor veteranengezinnen die het moeilijk hebben.

Nu kunnen we een geldprijs winnen die oploopt van € 1.000 tot € 5.000. Dit is op basis van het aantal behaalde stemmen. We hebben dus stemmen nodig! Uw hulp wordt gevraagd en zeer gewaardeerd.

Zou u op ons willen stemmen? U mag dit per emailadres 1x doen, dus als u meerdere adressen heeft, mag u meerdere keren stemmen. We zouden dit erg waarderen als u ons wilt helpen de hoogste geldprijs te bemachtigen. We kunnen er veel goede dingen mee doen.

Vele tientallen veteranen voelen zich dankzij de levensmiddelenpakketten gesteund en gewaardeerd voor hun inzet voor vrede en veiligheid in de wereld. Namens hen een zeer grote dank. Zij verkeren door psychische oorlogsgerelateerde klachten vaak in zeer nijpende (financiële) situaties. Een pakket geeft hen de steun en een duwtje in de rug om te blijven vechten, te overleven. Weer positief te kijken naar de toekomst en weer perspectief te durven zien.

Help ons door te stemmen en door anderen te wijzen op onze campagne. Deel dit bericht dus gerust met anderen. Uw familie, vrienden, collega’s en kennissen zijn we enorm dankbaar voor de stem. Een kleine moeite helpt ons een mooie droom in vervulling te laten gaan. Helpt u Nederland een stukje Vooruit?

U kunt op ons stemmen via onderstaande link:
www.ing.nl/stemNederlandvooruit
Wij nemen deel in de regio Oss. Stemmers kunnen ons vinden door de postcode 5449AB in te voeren of door in het zoekscherm te zoeken op Project Falcon.

Met een zeer gewaardeerde groet,

Project Falcon

p.s. U mag dus meerdere keren op ons stemmen, 1x per emailadres.

Comments

comments

4 Comments for : Project Falcon maakt kans op geldprijs van € 5.000
  • Cees van Boekel
  • 27 februari 2016
  Beantwoorden

  Succes

  • Ron
  • 8 maart 2016
  Beantwoorden

  Twee stemmen erbij!

Leave a Comment

Log in
Change this in Theme Options